Skip to main content

Alexander de Haan

Alexander de Haan is sinds 2004 werkzaam als advocaat. Zijn aanpak is om bij de start van de zaak veel aandacht te geven aan het kiezen van de beste strategie om het doel van klanten snel en efficiënt te bereiken. Het kan nodig zijn om te procederen, maar dit is lang niet altijd noodzakelijk. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven, als lid van een Raad van Toezicht in de zorg en het onderwijs, kent hij ook deze sectoren van binnenuit. Alexander is advocaat, vertrouwenspersoon, raadgever en sparringpartner in grote en kleinere kwesties. Hij wil er juist ook in moeilijke situaties voor klanten zijn om ze op een betrokken manier maximaal bij te staan. Alexander combineert menselijkheid met daadkracht.

Specialismen

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de rechtsgebieden contractenrecht en arbeidsrecht. De kennis wordt doorlopend bijgehouden door het volgen van opleidingen. Een voorbeeld hiervan is het met succes afronden van een diepgaande en gerenommeerde opleiding voor ervaren advocaten (Post Academische Leergang Arbeidsrecht). Ook door een lidmaatschap van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) wordt de kennis actueel gehouden.

Ervaring

Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw zaak niet wordt doorgeschoven naar een junior advocaat maar altijd wordt behandeld door een zeer ervaren advocaat met meer dan 16 jaar praktijkervaring.

Snel persoonlijk contact

Klanten waarderen de informele, laagdrempelige werkwijze van De Haan Advocatenkantoor. Prettig is ook de rechtstreekse bereikbaarheid en de persoonlijke aandacht. U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons kantoor langs te komen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Samen slimmer

Wij zijn onderdeel van het advocatenverband Advocoeur en heeft een professionele samenwerking met een groot advocatenkantoor. De Haan Advocatenkantoor beschikt door deze professionele samenwerking over alle faciliteiten en specialistische kennis van een groot advocatenkantoor, terwijl de rechtstreekse bereikbaarheid en het informele, persoonlijke contact behouden blijven. Via de contactpagina kan u direct contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Dam 143
2951 GA Alblasserdam

Tel       078 – 645 74 10
Fax      078 – 645 74 11
Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.