Skip to main content

Rechtsgebieden

Wij adviseren bedrijven en werknemers over allerlei onderwerpen, zoals ontslag (op staande voet) en uiteenlopende geschillen. Als het nodig is voeren we procedures. Tijdig contact opnemen, zorgt vaak voor een voorsprong.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers en particulieren bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen en het voeren van procedures.

Wij zijn vaste gesprekspartner voor uiteenlopende zaken, juridische problemen en onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Ervaring

Bij De Haan Advocatenkantoor bent u ervan verzekerd dat uw zaak niet wordt doorgeschoven naar een junior advocaat maar altijd wordt behandeld door een zeer ervaren advocaat met meer dan 16 jaar praktijkervaring.

Samen Slimmer

Wij zijn onderdeel van het samenwerkingsverband Advocoeur en we hebben daardoor een professionele samenwerking met een groot advocatenkantoor.

De Haan Advocatenkantoor beschikt door deze professionele samenwerking over alle faciliteiten en specialistische kennis van een groot advocatenkantoor, terwijl de rechtstreekse bereikbaarheid en het persoonlijke contact behouden blijven. Neem via het contactformulier of telefoonnummer hieronder direct contact met mij op.

Bel De Haan Advocatenkantoor: 078 – 645 74 10

Neem contact op met De Haan Advocatenkantoor


  Contactgegevens

  Dam 143
  2951 GA Alblasserdam

  Tel       078 – 645 74 10
  Fax      078 – 645 74 11
  Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

  Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.