Skip to main content

Wilt u een afspraak maken in Ridderkerk?

Ridderkerk

Tel: 078 – 645 74 10
Fax: 078 – 645 74 11
Email: dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

Advocaat Ridderkerk

U woont of u bent gevestigd in Ridderkerk of in de omgeving van Ridderkerk en u heeft een advocaat nodig bij vragen, een geschil of een (mogelijk) juridisch conflict? De Haan Advocatenkantoor helpt u graag met meer dan 17 jaar praktijkervaring in o.a. arbeidsrecht en contractenrecht. Door onze persoonlijke aanpak en ruime ervaring zijn wij  uw specialist in Ridderkerk.

Bij een arbeidsconflict een ander juridisch geschil of bij vragenis het verstandig om tijdig naar een advocaat met ruime ervaring te gaan met uw vragen. Wij zorgen dat u direct contact heeft met uw advocaat als één aanspreekpunt in het begeleiden van  de volledige  zaak. Alle expertise onder één dak, persoonlijk en altijd in de buurt. Wij komen graag naar u toe en ontvangen u desgewenst in Ridderkerk.

U bent van harte welkom

De Haan Advocatenkantoor is een modern kantoor waar u terecht kunt voor uiteenlopende zaken. Er worden redelijke tarieven gehanteerd, die tijdens het eerste gesprek worden besproken. Er wordt transparant gewerkt en een heldere inschatting gemaakt van de mogelijkheden.

Wij onderscheiden ons doordat we laagdrempelig zijn een hoge kwaliteit leveren en transparant werken. Wij beschikken ook over kantoorruimte in AlblasserdamHendrik Ido Ambacht en Papendrecht, zodat hier ook een afspraak kan worden gemaakt.  U bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

  Contactgegevens

  Dam 143
  2951 GA Alblasserdam

  Tel       078 – 645 74 10
  Fax      078 – 645 74 11
  Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

  Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.