Skip to main content

Arbeidsrecht

Wij adviseren ondernemers en particulieren over allerlei zaken die te maken hebben met arbeidsrecht. De focus ligt daarbij op het voorkomen van problemen door gebruik te maken van goede contracten en goede afspraken te maken. Daarnaast zorgen wij voor begeleiding bij ontslagtrajecten, waarbij, als het nodig is, procedures worden gevoerd. Wij staan werknemers bij met allerlei onderwerpen, zoals ontslag (op staande voet), dreigend ontslag en uiteenlopende geschillen.

Zaken waarvoor u bij De Haan Advocatenkantoor terecht kunt

Ontslagprocedures
Ontslag op staande voet
Concurrentiebeding
Vaststellingsovereenkomst
Transitievergoeding
Billijke vergoeding
Dreigende geschillen
Re-integratie /
zieke werknemers

Staat uw onderwerp er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

De Haan Advocatenkantoor

De Haan Advocatenkantoor is een succesvol en modern advocatenkantoor waar u terecht kunt voor uiteenlopende zaken. Bijzondere specialismen van Alexander de Haan zijn arbeidsrecht en contractenrecht. Doordat De Haan Advocatenkantoor is aangesloten bij een samenwerkingsverband, wordt er regelmatig kennis uitgewisseld en/of samengewerkt met specialisten van een groot advocatenkantoor. De Haan Advocatenkantoor heeft daardoor de voordelen van een klein advocatenkantoor, maar de faciliteiten van een groot advocatenkantoor.

Kwaliteit

De kennis wordt doorlopend bijgehouden door het volgen van opleidingen. Een voorbeeld hiervan is het met succes afronden van een diepgaande en gerenommeerde opleiding voor ervaren advocaten (Post Academische Leergang Arbeidsrecht). Ook door een lidmaatschap van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) wordt de kennis actueel gehouden.

Ervaring

Bij De Haan Advocatenkantoor bent u ervan verzekerd dat uw zaak niet wordt doorgeschoven naar een junior advocaat maar altijd wordt behandeld door een zeer ervaren advocaat met meer dan 16 jaar praktijkervaring.

Snel persoonlijk contact

Klanten waarderen de informele, laagdrempelige werkwijze van De Haan Advocatenkantoor. Prettig is ook de rechtstreekse bereikbaarheid en de persoonlijke aandacht. U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons kantoor langs te komen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Dam 143
2951 GA Alblasserdam

Tel       078 – 645 74 10
Fax      078 – 645 74 11
Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.