Skip to main content

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting Vrienden van De Twijn

Stichting Vrienden van De Twijn werft fondsen voor Christelijk Integraal Kindcentrum De Twijn in Alblasserdam. Deze school biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar een vroeg- en voorschoolse educatie, peuterspeelzaalwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang ineen, waarbinnen alle kinderen het stralende middelpunt kunnen zijn en ieder kind de kans krijgt zijn/haar talenten optimaal te ontwikkelen. Stichting Vrienden van De Twijn ondersteunt hier financieel in, zodat het mogelijk is om aanvullende (les)materialen, methodes of anderszins door de school aan te schaffen. Hierdoor is De Twijn nog beter in staat om ieder kind zich te laten ontplooien tot een zelfstandig en zelfbewust persoon, voorzien van extra positieve bagage voor de toekomst.

Vrienden van de Twijn website

Samenwerkingen

Wij zijn onderdeel van het advocatenverband Advocoeur en heeft een professionele samenwerking met een groot advocatenkantoor.

Voordelen voor u
De Haan Advocatenkantoor beschikt daardoor (door de verschillende samenwerkingen) over alle faciliteiten en specialistische kennis van een groot advocatenkantoor, terwijl de rechtstreekse bereikbaarheid en het persoonlijke contact behouden blijven. Neem via het contactformulier hieronder of middels telefoonnummer 078 – 645 74 10 direct persoonlijk contact met mij op.

Advocatuur

Arbeidsrecht

Heb je een probleem op de werkvloer? Is er een reorganisatie aangekondigd of dreigt er een ontslag? Wil je weten wat je rechten en je plichten zijn?

Advocatuur

Contractenrecht

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contactgegevens

Dam 143
2951 GA Alblasserdam

Tel       078 – 645 74 10
Fax      078 – 645 74 11
Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.