Skip to main content

Heeft u verborgen gebreken ontdekt nadat u de sleutel van uw huis heeft gekregen? De verkoper kan aansprakelijk zijn voor het herstel van deze gebreken of voor het vergoeden van de schade.

U heeft als koper een onderzoeksplicht, maar de verkoper heeft een mededelingsplicht. De verkoper moet u vertellen welke gebreken er bij hem bekend zijn.

Los daarvan moet een verkochte woning geschikt zijn voor normaal gebruik. Bij ernstige gebreken aan bijvoorbeeld vloeren of een dak, kan het zo zijn dat een woning niet geschikt is voor normaal gebruik. De verkoper kan hierop worden aangesproken. Het is in deze gevallen om snel te handelen.

Heeft u hiermee te maken of heeft u een verbouwing laten uitvoeren en komt de aannemer zijn verplichtingen niet na? U bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Snel persoonlijk contact

Klanten waarderen de informele, laagdrempelige werkwijze van De Haan Advocatenkantoor. Prettig is ook de rechtstreekse bereikbaarheid en de persoonlijke aandacht. U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons kantoor langs te komen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Dam 143
2951 GA Alblasserdam

Tel       078 – 645 74 10
Fax      078 – 645 74 11
Email  dehaan@dehaanadvocatenkantoor.nl

Vragen? Direct een advocaat nodig? Bel, E-mail, of Whatsapp ons en ontvang zeer snel een reactie.